Palvelut

Monipuoliset palvelut myyntiin ja ikimuistoisiin tapahtumiin!

JUONTOPALVELUT

Harry on se, joka saa vieraat viihtymään!

Olkoon sitten pienet tai isot juhlat on hyvä hommata paikalle seremoniamestari tai juontaja. Tämä heppu pitää langat käsissään ja johdattelee vieraat oikeille paikoille, oikeaan aikaan.

Iso osa onnistunutta tapahtumaa on se, mitä tapahtumassa puhutaan, kerrotaan ja kuullaan. Tapahtuman juontajalla on merkittävä rooli ihmisten viihtyvyydessä sekä siinä tulevatko he uudestaan. Tietenkin myös musiikilla on tärkeä rooli ja sen pitää tukea tapahtuman luonnetta sekä juontajan selostusta.

Omaan yli kymmenen vuoden kokemuksen erilaisten tilaisuuksien sekä tapahtumien juontamisesta. Selostustaustaa löytyy vauhdikkaasta Kartingista yritysten gaalailtoihin. Omaan jopa välillä itsenikin yllättävän tilannetajun ja puheellani sekä liikkeilläni hallitsen isommatkin määrät juhlavieraita. Pehmeä ja charmantti puheääneni suorastaan hellii kuulijan korvaa, joten viihtyvyystakuu meillä annetaan!

Suunnitellaan teillekin yhdessä onnistunut tapahtuma!

Klikkaa TÄSTÄ, ja täytä lomake niin otan sinuun yhteyttä!

 

Voimaa myynnin aloitukseen

Laitetaanko sinunkin myynti uudelle tasolle?

Tarvitsetko yritykselle myyntivoimaa? Onko sinulla jokin tuote tai projekti mitä haluaisit kokeilla markkinassa?
Nuorehkon mutta sitäkin monipuolisemman myyntitaustan avulla, voin tarjota projektiluontoisia tai pitkäaikastakin myynnin palvelua.

Yritykseni tarjoaa monipuolista ja uutta näkökulmaa myyntiin. Olkoon sitten tuotteesi vasta tulossa markkinoille tai haluat kasvattaa yrityksesi myyntiä.

Lähtökohtana myynnin kehittämisessä on myynnin kasvattaminen juuri sinun yrityksesi kohderyhmässä. Olen mukana kanssasi suunnittelemassa myyntiä, jalkauttamassa sitä markkinaan ja kokeilemassa myyntiä eri kanavissa. Palveluni tärkein kulmakivi on asiakaslähtöinen sekä ahkera ote! Tärkeintä on että kynnys myyntiin on sinulle ja yrityksellesi mahdollisimman pieni.

Ulkoistamalla myynnin aloitus ja kokeilu antaa sinulle aikaa kehittää sekä keskittyä olennaiseen, eli omaan tuotteeseen!

Avustamme nyt myös tuotteen brändäyksessä! kysy lisää rohkeasti, niin katsotaan miten voin asiaan auttaa!