Nuorena yrittäjäksi? Mikä on HYNY?

Maantain Vlogissa pääsitte kurkistamaan hiukan Helsingin Nuorten Yrittäjien eli HYNY:n toimintaan. Ajattelin nyt uutena HYNY:n hallituksen jäsenenä kertoa oman kulman miksi tähän upeaan joukkoon liityin.

Aloitin yrittäjän hiukan alle vuosi sitten. Pääkaupunkiseudulta en tässä kohtaa tuntenut kovinkaan montaa oman alan yrittäjää. Helsinki NewCo:n yrittäjä -kurssi toi muutamia kiinnostavia kontakteja ja pääsin vähän jyvälle siitä miten hommat täällä toimii. Olen kotoisin syvältä Itä-suomesta, joten tavat ja toiminta on hiukan erilaista.

Teinkin kesän yli töitä hakemalla uusia kontakteja, soittamalla paljon kylmäsoittoja ja ihan vaan esittelemällä itseni joka paikassa missä vaan oli mahdollista. Koitin netistä etsiä verkostoitumiseen jotain tapahtumia ja niissä tuli käytyäkin. Hiukan skeptinen mielipiteeni verkostoitumisesta muuttui töiden kautta, kun tapasin HYNY:n puheenjohtajan, joka houkutteli mukaan legendaarisiin HYNY:n verkkareihin. Olin hiukan epäilevä muutaman ei niin hyvin organisoidun tapahtuman jälkeen. Sain muutamalta yrittäjäystävältä vahvan suosituksen mennä sinne ja ottaa vaan nippu käyntikortteja taskuun. Sille tielle jäin.

Tapahtumat itsessään ovat todella hyvin järjestettyjä, verkostoituminen on tehty helpoksi ja meininki on todella rentoa. Nämä kimmoitti itsessä pienen hallitushalun ja päädyinkin hakemaan uuteen hallitukseen joka valittaisiin joulukuussa. Profiilini sopi joukkoon ja pääsin kuin pääsinkin hallitukseen kaudelle 2018.

Suosittelen jokaiselle yrittäjäksi haluavalle, yrittäjyydestä kiinnostuneelle tai jo valmiille yrittäjälle HYNY:n tapahtumia! Tervetuloa joukkoon iloiseen ja verkostoitumaan! 🙂

Tässä lisää infoa mitä HYNY on:

Nuorten yrittäjien asialla since 2006! Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien yhteisö HYNY edistää alle 40-vuotiaiden yrittäjien toimintaa ja verkostoitumista pääkaupungissa. HYNY yhdistää nuoria yrittäjiä, opiskelijoita ja itsensä työllistämisestä kiinnostuneita niin tapahtumissa kuin lähes 1400 jäsenen Facebook-ryhmässä. HYNY:n jäsenyys on maksuton ja mukaan voit liittyä vaikket olisi Helsingin Yrittäjien jäsen.

Hynyläiset tapaavat kerran kuussa After Workin merkeissä ja kaksi kertaa vuodessa legendaarisissa verkostoitumisbileissä. Yhteistyötä tehdään myös alueen oppilaitosten kanssa. HYNY toimii Suomen Yrittäjien valtakunnallisessa Nuoret Yrittäjät-verkostossa. Lähde: https://www.yrittajat.fi/helsingin-yrittajat/a/helsingin-yrittajat/hyny-nuorten-yrittajien-verkosto-285529

 

Add a comment