Kuka Harry?!

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hello Stranger!

Olen vielä nuoreksi luokiteltu 30-vuotias helsinkiläinen yrittäjä!

Yli kymmenen vuoden ura myynnin, tapahtumien ja viihteen parissa antoi minulle huippuluokan eväsrepun kohti yrittäjyyttä! Vuodesta 2017 olen ollutkin täyspäiväinen yrittäjä, myynnin konsultti, juontaja ja ennen kaikkea ehkä mieleenpainuvin persoona.

Itä-suomalaiset juuret antoivat minulle lähtiessä kovan koulun, sitkeyden ja rehellisyyden, jota haluankin nyt jakaa muille.

Myynnin saralla olen kannukseni ansainnut muutamassa suomalaisessa pörssiyhtiössä, sekä ottanut kokemuksia pienemmistäkin myyntitoimistoista. Kansainvälistä kokemusta kouluttamisen ja myynnin saralla on minulle tarjonnut mm. Samsung Electronics.

Haluankin nyt jakaa juuri sinun kanssa nämä opit ja teoriat, millä saat uuden suunnan myynnillesi. Myynti on se joka maailmaa liikuttaa!

Juontajana ja puhujana olen tehnyt töitä vuodesta 2004. Nuorena aloitettu työ on vienyt minut mitä ihmeellisimpiin paikkoihin ja antanu nuorelle miehelle kokemuksia yllinkyllin. Räiskyvä ja energinen persoona on saanu tuhannet ihmiset viihtymään, niin yritysten juhlissa kuin myös suurissa yleisötapahtumissa. Laitan aina kaiken peliin ja juonnot hoidetaan todella rautaisella ammattitaidolla sekä energialla alusta loppuun.

Luottamukseni on myös tunnustettu ja istun uunituoressa Helsingin Nuorten Yrittäjien eli HYNY:n hallituksessa kaudella 2018.

Vapaa-aikani vietä moottoriurheilun parissa ja kattiloiden äärellä. Kyllä, kokkaan ja nautin siitä todella paljon!

Mitäs sinulla olisi mielenpäällä? Olehhan rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää!

 

 

 

[wdi_feed id=”1″]