Juontaja Harry

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Harry on se, joka saa vieraat viihtymään!

Olkoon sitten pienet tai isot juhlat on hyvä hommata paikalle seremoniamestari tai juontaja. Tämä heppu pitää langat käsissään ja johdattelee vieraat oikeille paikoille, oikeaan aikaan.

Iso osa onnistunutta tapahtumaa on se, mitä tapahtumassa puhutaan, kerrotaan ja kuullaan. Tapahtuman juontajalla on merkittävä rooli ihmisten viihtyvyydessä sekä siinä tulevatko he uudestaan. Tietenkin myös musiikilla on tärkeä rooli ja sen pitää tukea tapahtuman luonnetta sekä juontajan selostusta.

Omaan yli kymmenen vuoden kokemuksen erilaisten tilaisuuksien sekä tapahtumien juontamisesta. Selostustaustaa löytyy vauhdikkaasta Kartingista yritysten gaalailtoihin. Omaan jopa välillä itsenikin yllättävän tilannetajun ja puheellani sekä liikkeilläni hallitsen isommatkin määrät juhlavieraita. Pehmeä ja charmantti puheääneni suorastaan hellii kuulijan korvaa, joten viihtyvyystakuu meillä annetaan!

Suunnitellaan teillekin yhdessä onnistunut tapahtuma!

Klikkaa TÄSTÄ, ja täytä lomake niin otan sinuun yhteyttä![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Asiakkaan suusta: 

“Harri “It’s me Harry” Kolehmainen on ollut nyt kahden vuoden ajan juontamassa ja selostamassa X30-karting-kilpailuja. Harri on aina edustavan näköinen, hoitaa tehtävänsä tyylikkäästi, käyttää oma-aloitteisesti uutta teknologiaa ja kehittää tuotettamme omanaan eteenpäin sekä on proaktiivinen. Hänet heitettiin susien keskellä täysin tuntemattomalle pelikentälle ja hän on kehittynyt valtavasti. Harrin yhteispeli toimii hyvin muiden kanssa ja voin lämpimästi suositella häntä lähes minne tahansa hoitamaan esiintymistehtäviä!”

X30-sarjapromoottori Mikko Laine