Itsmeharry.fi Blogi avautuu!

Mikä on Itsmeharry.fi ?

Aivan mahtavaa, että löysit itsesi tänne lukemaan uutuuttaan kiiltävää blogiani! Avataan nyt hiukan lähtötilannetta ja kerron samalla kuka olen,

Olen kohta 30-vuotias “nuori” yrittäjä Helsingistä, tai no teknisesti itä-suomesta mutta asun helsingissä. Olen kulkenut pitkän yli 10 -vuoden matkan pitkin suomea ja pohjoismaita tähän pisteeseen. Urani myynnin, markkinoinnin ja viihteen parissa on antanut minulle tuhansia hienoja kokemuksia, sekä suuret eväät omaan yritystoimintaan.

Kohta vuoden ajan olen työllistänyt itseni oman yrityksen kautta erilaisilla myynnin projekteilla, tehnyt tapahtumia, juontanut moottoriurheilua sekä ollut erilaisissa tuotepromootioissa. Näiden kokemusten pohjalta aion nyt kirjoittaa ja jakaa juuri sinulle omat kokemukset! En tule pitämään mitään kuivia luentoja, enkä kalvosulkeisia vaan pidetään homma aitona.

Tänä vuonna 2018 tulet samaan blogini kautta vinkkejä myynnin käynnistämiseen, esiintymiseen ja myöskin oman elämän jaksamiseen. Pitkällä matkalla yrittäjyyteen olen itse kohdannut monia ylä- ja alamäkiä, joista on aina selvitty. Nämä vinkit ja käytännön vihjeet jaan nyt sinun kanssa.

Tehdään yhdessä tästä interaktiivinen ja molemmin puolin huikea kokemus, joten jos haluat eritoten kuulla jostain tietystä alueesta kommentoi ihmeessä minulle Facebookin ja yhteyslomakkeen kautta!

Let´s Do This!!

 

Add a comment